Wie zijn wij

Beiden geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het bosrijke Maarn/Doorn, midden op de prachtige Utrechtse Heuvelrug. 
 
*
Peter Enter – Graficus, Kunstschilder & Schipper Historische schepen
Mirjam van Oord – Grafisch ontwerpster, duizendpoot & Gastvrouw
 
*
Wij banjeren graag samen te paard door de bossen en over de prachtige hei, waar we veel inspiratie voor ons werk opdoen! Net als met onze zeeschouw “Durfje Daantje” op het water rond Wijk bij Duurstede!
Wij vinden het heerlijk om nieuwe dingen te maken, mee te denken over bedrijfsuitstraling en – aankleding (in de breedste zin van het woord), maar ook vinden wij het geweldig om mee te werken aan de juiste teamgeest binnen een bedrijf!
 
 
*
Peter heeft na zijn opleiding aan de kunstaccademie zijn bestaan in het Grafische vak en de schilderkunst opgebouwd en is al zo’n 50 jaar een erkend ontwerper (huisstijlen en logo’s van grote merken) & gezien kunstenaar in abstract-, realistisch & portret werk.
 
*
Mirjam is na haar HAVO opleiding in de grafische wereld terecht gekomen. PrePress was haar specialiteit. Van handmatig werktekeningen maken, maskers snijden, doka werkzaamheden, illustreren e.d. via de allereerste zetmachine van Linotype en fullcolor micromontage naar DTP, ontwerp, fotobewerking e.d. op de Apple Macintosh.
 
Op 1 januari 1995 is Mirjam
 gestart …
 
*
Peter & Mirjam werken al jaren samen en stimuleren elkaar in elkaars werk. Naast het grafische vak ondersteunt Mirjam ook veelzijdig in administratief werk en organiseren en verzorgen zij samen evenementen (zakelijk en privé) voor kleine t/m grote gezelschappen.
 
Wandel gezellig eens rond in deze website en ontdek wat WIJ allemaal voor jou(w bedrijf) kunnen doen …. zodat JIJ kunt doen waar JIJ goed in bent!
 
. . . we denken graag met je mee!!!
Met een zonnige groet,
Peter & Mirjam